Az összes újdonság egy pillantásra

Aktuális sajtóközlemények

25.03.2020

A TIMOCOM az akut helyzet miatt bővíti a hozzáférést Európa vezető fuvar- és raktárbörzéjéhez

Az IT-vállalat hozzájárul a szállítási lánc működésének biztosításához, így az ügyfelek mostantól otthonról is megszervezhetik a logisztikai folyamatokat:

·  További értesítésig feloldják az IP-korlátozásokat 

· Eddig már több mint 5000 fő állt át otthoni munkavégzésre

· A naponta akár 750 000 európai fuvar- és raktérajánlatot felsorakoztató rendszerhez való hozzáférés elősegíti a szállítási kapacitáshiány megszüntetését

Tovább olvasom >
04.03.2020

Koronavírus: mi a teendő az Olaszországból érkező és az oda irányuló fuvarokra vonatkozó megbízásokkal?

A koronavírus elérte Európát. Jelenleg elsősorban Olaszországban regisztrálnak egyre több SARS-CoV-2 /COVID19 által fertőzött személyt. Itt megtudhatja, hogy mire kell figyelniük a szállítóknak, a szállítmányozóknak és a fuvarozóknak az érintett régiókba irányuló és az onnan érkező megbízások esetében, illetve, hogy mi az ajánlott teendő tisztázásra szoruló kérdések esetén.*

Tovább olvasom >
21.02.2020

A logisztika jövője

A TIMOCOM és a Roland Berger ma közösen kiadott egy fehér könyvet, mely a fuvarozástechnológia fogalmának meghatározását és fejlesztését célozza meg a logisztikai ágazaton belül. A kiadvány azonosítja azokat a jelenlegi és fejlesztés alatt álló digitális technológiákat, amelyek az üzleti tanácsadók szerint a következő öt évben befolyásolhatják és megváltoztathatják a teljes értékláncot. Az eredményekhez többek között több mint 90 vállalatot és 100 európai startupot elemeztek, és ezeket az elemzéseket ágazati szakértőkkel és piaci szereplőkkel készített interjúkkal egészítették ki. 

Tovább olvasom >

Aktuális szolgálati közlemények

18.03.2020

Ingyenes átállítás otthoni használatra

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Számos helyen az ellátási láncok óriási szenvedést mutatnak a koronapandémia hatásaitól. "Különösen fontos ezt szem előtt tartani a szükséges gyártási folyamatok folytatása érdekében, a készletek újratöltése és az áru a kiskereskedelmi üzletekbe történő szállítása miatt, hogy a fogyasztók számára elérhető legyen minden szükséges termék", - vélekedik a TIMOCOM. A lakosság biztonságos ellátása érdekében a logisztikai kapacitásokat optimálisan kell kihasználni.

Tovább olvasom >

Média

A TIMOCOM-ról szóló vagy a TIMOCOM által írt szövegek vizuális támogatására rendelkezésre áll a TIMOCOM Médiatár. A letölthető képeket és videókat négy kategóriába rendeztük: "Iparág", "Akciók", "Vállalat" és "Platform/Szolgáltatások". Médiatárunk intuitív kezelését további szűrési lehetőségek, például nyelvek szerinti szűrés teszik lehetővé.

A Médiatárhoz

Sajtókapcsolat:

TIMOCOM GmbH
Vállalati kommunikáció
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet