Az összes újdonság egy pillantásra

Aktuális sajtóközlemények

Három tipp fizetési késedelem esetére
26.05.2020

Fizetési késedelem: mi a teendő, ha a megrendelő nem fizet?

A fuvar elvégezve, a bankszámla azonban üresen marad. A logisztikusok abból indulnak ki, hogy az áru kézbesítése után a megrendelő kiegyenlíti a kiállított számlát. Majdnem minden vállalat került már olyan helyzetbe, hogy üzleti partnerei egy része túl későn vagy egyáltalán nem fizetett. Ha letelt a fizetési határidő, ügyvédjéhez fordulhat. A jogi szakértőket azonban csak akkor érdemes bevonni, ha semmilyen más lehetőség nem járt eredménnyel. Megosztunk Önnel három tippet arra vonatkozóan, hogy vállalkozóként mit tehet a kifizetetlen számlák esetében, és hogyan kaphatja meg a pénzét.

Tovább olvasom >
Fuvarpiaci barométer első negyedév
22.04.2020

TIMOCOM fuvarpiaci barométer:

A koronavírus lefolyása miatti bizonytalanság márciusban ugrásszerű növekedést eredményezett az európai fuvarpiacon közétett fuvarajánlatok számában. „Sok vállalat a határzárások és a koronavírussal kapcsolatos egyéb korlátozások hírére korábbra időzítette a megrendeléseit.” – magyarázta az Európa első számú fuvarbörzéjén március közepéig közzétett fuvarajánlatok számának szokatlan megugrását Tilman Fecke, a TIMOCOM gazdasági elemzője.

Tovább olvasom >
30.03.2020

Koronavírus: hogyan küzdhetik le a gyártók és a kereskedelmi vállalatok a raktérhiányt

A koronavírus egyre nagyobb hatással van az európai közúti fuvarozásra. A TIMOCOM fuvarozástechnológiai vállalat fuvarpiaci barométere jelenleg erős növekedést jelez a nemzetközi fuvarajánlatok tekintetében.
A tartós élelmiszerek és fogyasztási cikkek iránt jelenleg megnövekedett kereslet miatt a szokásosnál nagyobb igény van a nemzetközi fuvarozásra. Ehhez hozzájárulnak a közelgő húsvéti ünnepek, ami még tovább élezheti a helyzetet. Az ipari gyártóknak és a kereskedelmi vállalatoknak már most fel kell készülniük a raktérkapacitás hiányára.

Tovább olvasom >

Aktuális szolgálati közlemények

18.03.2020

Ingyenes átállítás otthoni használatra

A TIMOCOM most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az intelligens logisztikai rendszert térítésmentesen használják, függetlenül a helyétől.

Számos helyen az ellátási láncok óriási szenvedést mutatnak a koronapandémia hatásaitól. "Különösen fontos ezt szem előtt tartani a szükséges gyártási folyamatok folytatása érdekében, a készletek újratöltése és az áru a kiskereskedelmi üzletekbe történő szállítása miatt, hogy a fogyasztók számára elérhető legyen minden szükséges termék", - vélekedik a TIMOCOM. A lakosság biztonságos ellátása érdekében a logisztikai kapacitásokat optimálisan kell kihasználni.

Tovább olvasom >

Média

A TIMOCOM vállalattal kapcsolatos szövegekhez most vizuális segítséget is talál a TIMOCOM médiatárában. A képeket és dokumentumokat hat kategóriába csoportosítottuk, ezek a következők: „nyomtatható vállalati anyagok” (Business materials), „képi anyagok” (Imagery), „reklámanyagok” (Brochures), „logó” (Logos), „képgaléria” (Picture gallery) és „rendszer/szolgáltatások” (System/Services). Ezek szabadon letölthetők. A médiatár intuitív módon használható a további szűrési lehetőségek, pl. a nyelv alapján történő szűrés használatával.

A Médiatárhoz

Sajtókapcsolat:

TIMOCOM GmbH
Vállalati kommunikáció
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet